Wat wil jij veranderen?

Maak jij je druk om het klimaat, ben jij het niet eens met een beslissing bij jou op school of wil jij meer plekken om te chillen in de wijk? Meer dan 200 jongeren lieten van zich horen. Nu is de beurt aan jou. Speak up!

De beslissingen die worden gemaakt gaan ook over jouw leven en jouw toekomst. Door van jezelf te laten horen kun je dingen veranderen. Thuis, op school, in de wijk, maar ook in de politiek. UNICEF verzamelt de meningen van jongeren en deelt deze met de politiek en de rest van Nederland. Samen maken we het verschil!

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud?!

Deel jouw mening via het onderstaande formulier. Deel het op een manier die bij je past. Schrijven, dansen, rappen, fotograferen of juist iets heel anders. Je kunt jouw video, foto of geluidsfragment onderaan het formulier toevoegen (dit is niet verplicht). Je kunt je mening ook anoniem geven.

De inzendingen voor het jongerenadvies 2021 zijn gesloten, maar dat betekent niet dat jouw mening er niet meer toe doet. Deel met ons wat jij belangrijk vind en we nemen het mee in het advies voor volgend jaar!

Wat gebeurt er met jouw mening?

Je kunt je nog wel opgeven voor de groepsgesprekken waar je samen met jongeren verder praat over het thema klimaat, gelijke kansen of mentaal welzijn. Ben jij erbij? Je maakt dan samen met andere jongeren een advies dat op 19 november 2021 wordt overhandigd aan de Tweede Kamer.

Over je gegevens

Voor wie zijn mijn gegevens zichtbaar?

We gaan zorgvuldig om met je mening en je gegevens. Jouw gegevens zijn alleen zichtbaar voor UNICEF en die gebruiken we om contact met je op te nemen als je daar toestemming voor geeft. Op deze manier kunnen we je bijvoorbeeld vragen om deel te nemen aan de groepsgesprekken.

Het kan zijn dat we jouw mening willen meenemen in het jongerenadvies, we doen dit dan met vermelding van je voornaam en leeftijd, of anoniem. Je kunt dus veilig jouw mening met ons delen!

Wat doet UNICEF om mijn gegevens te beschermen?

UNICEF beschermt jouw gegevens goed. Zo zorgen we dat jouw gegevens nooit met anderen gedeeld worden. Mocht er toch iets misgaan, dan zullen we je dit altijd laten weten!