Jouw verhaal

Door het invullen van het formulier help jij (anoniem) mee aan het UNICEF-jongerenadvies over armoede, klimaat en oorlog. Het advies wordt overhandigd aan politiek Den Haag. 
De vragenlijst voor 2023 is gesloten.

Waar gaat het over?

Dit jaar praten we over de onderwerpen: klimaatverandering, oorlogen in de wereld en armoede. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal hierbij. Vind je het lastig om je verhaal te typen, dan kan je ook een spraakbericht sturen op 06 331 01 349.

Jouw stem is belangrijk

Door jezelf te laten horen kun je dingen veranderen. Thuis, op school, in de wijk, maar ook in de politiek. UNICEF luistert naar de verhalen van jongeren en samen delen we deze met de overheid en de rest van Nederland. Door het invullen van de vragenlijst help jij (anoniem) mee aan het UNICEF-jongerenadvies. Op Jongeren Prinsjesdag wordt het jongerenadvies overhandigd aan politiek Den Haag.

Over je gegevens

Voor wie zijn mijn gegevens zichtbaar?

We gaan zorgvuldig om met je mening en je gegevens. Jouw gegevens zijn alleen zichtbaar voor UNICEF en die gebruiken we om contact met je op te nemen als je daar toestemming voor geeft. Op deze manier kunnen we je bijvoorbeeld vragen om deel te nemen aan de UNICEF-real talks.

Het kan zijn dat we jouw mening willen meenemen in het jongerenadvies. We doen dit dan anoniem door alleen je leeftijd te noemen. Je kunt dus veilig jouw mening met ons delen!

Wat doet UNICEF om mijn gegevens te beschermen?

UNICEF beschermt jouw gegevens goed. Zo zorgen we dat jouw gegevens nooit met anderen gedeeld worden. Mocht er toch iets misgaan, dan zullen we je dit altijd laten weten!