Verder praten over jouw onderwerp?

Wil je samen met andere jongeren praten over de onderwerpen Klimaat, Gelijke kansen of Mentaal welzijn? Heb je zin in een super leuke dag die niet alleen gezellig is, maar er ook toe doet? Meld je dan vóór 10 september aan voor de groepsgesprekken waar jij samen met andere jongeren een advies gaat maken voor de politiek.

De groepsgesprekken vinden op zaterdag 11 september plaats op het UNICEF kantoor in Den Haag. Met de hulp van Stichting Discussiëren Kun Je Leren (DKJL) werken we aan 'het jongerenadvies'. We praten verder over de onderwerpen die het vaakst door jongeren werden genoemd: klimaat, mentaal welzijn en gelijke kansen

Je krijgt hier een podium om jouw stem te laten horen en volwassenen krijgen de kans om te horen wat jij nu echt belangrijk vindt. Tijdens de groepsgesprekken hebben we het over wat jij belangrijk vindt en gaan we aan de slag deze ideeën om te zetten naar een duidelijk advies voor de overheid.  

Het jongerenadvies wordt op 18 november overhandigd aan Tweede Kamerleden. Jij krijgt de kans om daar bij te zijn! Omdat je nog onder de achttien bent, hebben we wel toestemming nodig van je ouders om deel te nemen aan de groepsgesprekken.  

Dkjl1
Dkjl2
Dkjl3