UNICEF Business Buddies

Kinderen zijn onze toekomst. Je kunt een groot verschil maken in de levens van kinderen door je als ondernemer aan UNICEF te verbinden. Word ook UNICEF Business Buddie! We helpen je graag met meer informatie of een persoonlijk advies.

Goed ondernemen is actie ondernemen

Nu in het Financieele Dagblad: Nederlandse bedrijven kunnen samen met UNICEF kinderen een betere toekomst geven. 

Nu in het Financieele Dagblad: Nederlandse bedrijven kunnen samen met UNICEF kinderen een betere toekomst geven. 

Bekijk de video

Ontdek in deze video hoe je als UNICEF Business Buddie kunt bijdragen aan een betere wereld voor kinderen.

Maak impact, word Business Buddie

Als bedrijf ben je onlosmakelijk verbonden met kinderen. Alles wat je doet of laat, raakt het welzijn van kinderen - direct of indirect, positief of negatief. Of het nu gaat om de kinderen van je medewerkers, kinderen die betrokken zijn bij de grondstoffen, producten of diensten die je inkoopt, of kinderen die jouw consument zijn. 

Wil jij een positief verschil maken? Zoek je een manier om de maatschappelijke betrokkenheid van je bedrijf uit te dragen? En geloof jij er ook in dat een kind kind moeten kunnen zijn? Word dan UNICEF Business Buddie! Met een jaarlijkse bijdrage verbeter je de levens van kinderen op een concrete en resultaatgerichte manier.

Draag samen met andere betrokken bedrijven bij aan innovatieve en impactvolle programma's: Plastic Bouwstenen in Ivoorkust of Klimaatslimme dorpen in Madagaskar. Samen zetten we ons in om de levens van kinderen duurzaam te verbeteren. Want zij hebben de toekomst!

In actie voor UNICEF

Wil je als Business Buddies een actie opzetten om geld in te zamelen voor een van onze projecten? Deze Business Buddies gingen je voor! Laat je inspireren door de initatieven en leer andere Buddies beter kennen op onze Spotlight pagina.

Wat houdt UNICEF Business Buddies precies in? Alle uitgebreide informatie vind je in de infosheet.

Meld je aan als UNICEF Business Buddie

Vul het formulier in

Aanmelden

Voordelen voor jouw bedrijf

Als UNICEF Business Buddie maak je de maatschappelijke betrokkenheid van je bedrijf concreet voor je klanten, medewerkers en andere relaties. Daar horen mooie voordelen bij: 

Inzicht in jouw impact

Je krijgt inzicht in de impact die jouw bedrijfsvoering heeft op kinderen overal ter wereld. Bovendien kies je zelf het project dat je wilt steunen en je krijgt regelmatig terugkoppeling van UNICEF op de geboekte resultaten.

Verbinding met UNICEF

UNICEF gelooft in de kracht van verbinding met bedrijven. Als UNICEF Business Buddie hoor je bij een gewaardeerd netwerk van gelijkgestemde ondernemers. We houden je op de hoogte van relevant nieuws en nodigen je regelmatig uit voor (netwerk)events.

Trotse medewerkers

Als UNICEF Business Buddie zetten jij en je medewerkers zich in voor een betere wereld voor kinderen. Dat zorgt voor gezamenlijke trots en betrokkenheid, en dat heeft weer een positief effect op je imago als werkgever.

Inspireer anderen

Jouw inzet als UNICEF Business Buddie kan klanten, leveranciers en andere relaties inspireren ook na te denken over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoe mooi is het om die rol te vervullen!

Netwerk gelijkgestemden

Ontmoet andere Business Buddies op beurzen, evenementen die andere Buddies organiseren of de evenementen die UNICEF organiseert. Ook kun je door middel van onze exclusieve Business Buddies LinkedIn-groep in contact te komen met andere ondernemers.

Gebruik UNICEF materialen

Je mag je een speciaal UNICEF Business Buddies-logo gebruiken in communicatie uitingen (niet op producten), je krijgt diverse communicatiematerialen en we sturen je regelmatig rapportages die je kunt delen met je stakeholders. Zodat jij volop kunt uitdragen dat je Business Buddie bent.

“Als Business Buddie krijg je inzicht in de resultaten van je steun en je leert andere gelijkgestemde ondernemers kennen”

David Jacobs, Art Of Automation

Contact

Wil je ook impact maken samen met UNICEF maar heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem contact op met onze relatiemanagers Joliene en Michiel. Zij helpen je graag verder, vanuit hun passie voor het MKB én voor kinderrechten.

Joliene Heimgartner

Joliene Heimgartner

Relatiemanager MKB...

businessbuddies@unicef.nl