Flex-donateur worden?

Soms komt doneren financieel even niet goed uit. Daarom kun je nu ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of je geeft of niet.

Ons leven is flexibel en dat vinden we prettig. We vinden het vaak fijn om niet aan bepaalde dingen 'vast te zitten'. Daarom kun je nu bij UNICEF ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of een gift je deze maand uitkomt of niet. Even krap bij kas? Dan sla je gewoon een maandje over. Eenvoudig en snel, gewoon via je mobiel met slechts één sms'je.  

Hoe werkt flex-doneren?

Flex-doneren werkt via je mobiele telefoon en je bankrekeningnummer. Elke maand ontvang je een sms waarin je de mogelijkheid hebt om je donatie een keertje over te slaan. Als je niets doet, wordt je donatie automatisch afgeschreven.

Je kunt je lidmaatschap natuurlijk op elk moment weer beëindigen. Doe je dat, dan ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

Verwacht je dat je niet of zelden van de mogelijkheid gebruikmaakt om een maandje over te slaan? Kies dan voor het 'gewone' lidmaatschap van UNICEF. Zo kunnen we nog meer kinderen helpen met de sms'jes die we niet hoeven te versturen.

Wat je ook besluit: welkom bij UNICEF!

Wil je flex-donateur worden?

Je kunt je hiervoor online aanmelden, of bel 088 444 96 66 (lokaal tarief). Ons team Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Aanmelden

“Ik vind UNICEF een heel goed doel. Maar omdat ik op dit moment geen vast werk heb, komt doneren me soms heel slecht uit. Dan is het ideaal als je een maandje kunt overslaan”

Mellammie Willems, Bruchterveld

Mohammad (5) en Sayed (2) uit Afghanistan kunnen rekenen op de hulp van UNICEF.

Waaraan besteden we je gift?

Dit zijn de broertjes Mohammad (5) en Sayed (2). Afgelopen maand moesten zij halsoverkop vluchtten voor het oorlogsgeweld in Afghanistan, samen met hun vader. Hun huis, hun school, de winkel van de familie: alles moesten ze achterlaten. Nu wonen ze in een tentenkamp in de buurt van Kandahar. Er is gebrek aan schoon water, medicijnen en eten, en daardoor liggen ziektes op de loer.

Gelukkig is UNICEF er om te helpen. Grote tankwagens brengen schoon water naar de kampen, medewerkers delen hygiënepakketten uit, ernstig ondervoede kinderen krijgen een behandeling met therapeutische voeding en er worden speciale centra geopend waar kinderen veilig kunnen spelen en leren. UNICEF is al 65 jaar actief in Afghanistan – een groot voordeel in de huidige situatie. Medewerkers zetten alles op alles om kinderen te bereiken. Juist nu!

Met jouw bijdrage zorg je dat kinderen zoals in Afghanistan geholpen worden. Bedankt voor je steun!