Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Flex-donateur worden?

Soms komt doneren financieel even niet goed uit. Daarom kun je nu ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of je geeft of niet.

Ons leven is flexibel en dat vinden we prettig. We vinden het vaak fijn om niet aan bepaalde dingen 'vast te zitten'. Daarom kun je nu bij UNICEF ook flex-doneren. Als flex-donateur bepaal je zélf of een gift je deze maand uitkomt of niet. Even krap bij kas? Dan sla je gewoon een maandje over. Eenvoudig en snel, gewoon via je mobiel met slechts één sms'je.  

Hoe werkt flex-doneren?

Flex-doneren werkt via je mobiele telefoon en je bankrekeningnummer. Elke maand ontvang je een sms waarin je de mogelijkheid hebt om je donatie een keertje over te slaan. Als je niets doet, wordt je donatie automatisch afgeschreven.

Je kunt je lidmaatschap natuurlijk op elk moment weer beëindigen. Doe je dat, dan ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging van je opzegging.

Verwacht je dat je niet of zelden van de mogelijkheid gebruikmaakt om een maandje over te slaan? Kies dan voor het 'gewone' lidmaatschap van UNICEF. Zo kunnen we nog meer kinderen helpen met de sms'jes die we niet hoeven te versturen.

Wat je ook besluit: welkom bij UNICEF!

“Ik vind UNICEF een heel goed doel. Maar omdat ik op dit moment geen vast werk heb, komt doneren me soms heel slecht uit. Dan is het ideaal als je een maandje kunt overslaan”

Mellammie Willems, Bruchterveld

Suriname kreeg eind maart via COVAX 24.000 vaccins geleverd, maar er zijn veel meer vaccins nodig om de situatie onder controle te krijgen.

Waaraan besteden we je gift?

Suriname heeft momenteel te maken met het hoogste aantal coronabesmettingen sinds het begin van de pandemie. De Braziliaanse variant van het coronavirus heeft hard toegeslagen in het land, en veel mensen – zowel oud als jong – worden ziek. De toch al kwetsbare gezondheidszorg kan het niet meer bolwerken. Er is dringend behoefte aan zuurstof, medicijnen en vaccins.

UNICEF helpt in Suriname. We leveren zuurstofflessen en helpen bij het vaccineren van de bevolking. Dat doen we onder meer door voorlichting te geven over de werking en het belang van vaccineren, en door te helpen bij het transport van vaccins naar afgelegen gebieden. Deze hulp is ook voor kinderen van levensbelang. Zij zijn immers afhankelijk van het netwerk van ouders, zorgmedewerkers en onderwijzers om hen heen.

Met jouw bijdrage zorg je dat kinderen zoals in Suriname veilig blijven. Bedankt voor je steun!

Wil je flex-donateur worden?

Je kunt je hiervoor online aanmelden, of bel 088 444 96 66 (lokaal tarief). Ons team Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Aanmelden