Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Vinted Clothing Drive by UNICEF Tilburg Student Team

Unicef Tilburg gaat na inspiratie van Unicef Den Haag ook het Vinted project organiseren! Wij zullen dit doen doormiddel van een maandelijkse donatiepunt en via Instagram zullen onze volunteers kleding ophalen en afleveren aan mensen die kleding willen doneren of kopen!

Unicef Tilburg gaat na inspiratie van Unicef Den Haag ook een Vinted project starten. Wij proberen elke maand op een vaste tijdstip en locatie een donatie plaats te maken waar mensen hun kleren kunnen doneren die zij niet meer gebruiken. Ook zullen wij op social media promoten dat je kleding kan doneren door een berichtje te sturen via onze Socialmedia's. Met voorkeur Instagram. Wij zullen dan contact met de donateur opnemen om vervolgens een geschikt tijdstip te kiezen om de kleren op te laten haden door een van onze vrijwillegers. Vervolgens zullen wij deze opgehaalde kleding online zetten op Vinted. Vinted is een app waarop je net zoals marktplaats 2e hands kleding kan verkopen, alleen Vinted is alleen kleding en ook meer gericht op jongeren. Als dit een succes wordt zullen hij het uitbreiden door de kleding ook op facebook marktplaats aan te bieden of andere mogelijke websites die geschikt hiervoor zijn. 

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Student team Tilburg

Praktische informatie

Datum
21 april 2021 t/m 31 augustus 2021

Locatie
Professor Rogierhof 39 K40, 5014 NT Tilburg

Doelgroep
Studenten

Bezoek de website